Erän numeron 4-2010 mukana lähetetään jokaiselle lehden kestotilaajalle etuasiakasetuna Abu Island II -lusikkauistin.

Abu Island II -lusikkauistinta ei saa Suomesta mistään muualta, sillä se on teetetty ja pakattu nimenomaan tätä tarkoitusta varten.

Abu Island II on eräänlainen ajan henkeen sopiva retroviehe. Sitä oli myynnissä meilläkin vielä joskus 1970-luvulla, mutta monien muiden Abu-klassikkovieheiden tapaan se hävisi markkinoilta tunnetusti hyvästä pyytävyydestään huolimatta.

Hopean, kuparin ja oranssinpunaisen muodostama väriyhdistelmä on alkuperäinen ja 12-grammaisena viehe on tarkoitettu kotimaisten peruskalojen kuten ahvenen, kuhan, taimenen ja hauen heitto- ja uistelukalastukseen. Toki sillä on myös monen monta lohta maailman joilta pyydetty.

Lahjalla Erä haluaa osaltaan kiittää kaikki uskollisia etuasiakkaita tuntuvasta tuesta toimitustyölle.

PS. Otsikkokuvasta voi saada käsityksen, että lahjavieheitä on kaksi. Näin ei kuitenkaan ole, vaan kuvassa näkyy Abu Islandin kaksi erilaista puolta, kupera kiiltävä paraatipuoli ja kaksivärinen kovera pinta.